Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BENZÁR MIX FOLYÓVÍZI ETETŐANYAG SZETT VÖDÖRREL

Ár:
5.990 Ft
4.990 Ft
Kedvezmény: 17%
Gyártó:
Cikkszám: 12045132
Szállítási díj: 1.790 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Benzár Mix folyóvizi etetőanyag szett vödörrel

A receptúra összeállítása során a dunai halak lettek sorravéve, melyek ezen lehűlő, már-már egyes időszakaiban korai télbe köszöntő időszakban jellemzőek és egyaránt jól foghatóak.

Összefoglalva, amire lehet számítani, főként a márna, a szilvaorrú keszeg, a paduc, a leánykoncér és a dévér, melyek közül előbbi négy faj ízlése meglehetősen hasonló.

Köztudott, hogy e halak kedvence a sajtos aroma, ezt minden tapasztalt Dunai pecás is alátámasztja, ezek a csalogatóanyagok verhetetlenek a Dunán az említett halakra horgászva, így jelen összeállítás is e vonalon épült fel.

A szett alapját 2 kg Benzár Special Paduc-márna alkotja, ami Benzár Zsolt tapasztalatai alapján készített egyik legjobb sajtos etetőanyag, ami kiegészül egy alap szériás Benzár paduc-márnával, ami egy sötétebb pirosas tónusú keverék.

A 2 keverékhez kiegészítésként Benzár parmezán sajtliszt is dukál, a 3 kiló száraz keverékhez, kb. 10 dekát kell hozzátenni belőle.

Az etetőanyag nedvesítése és a rostálás után nincs más hátra, mint a csomagban található fél kg búzával megspékelni a keveréket. A búzát imádják a folyóvízi halak, ezért nem érdemes kihagyni a keverékből!

Az utolsó alkotórész pedig a süllyedő, piros morzsa, melyet az erős sodrás is csak sokára most el, így segíti a halak helyben tartását.

Van azonban még valami, ami nélkül nem is érdemes leülni a Dunán. A ragasztott csonti. Ennek elkészítéséhez remek összetevő lesz a Benzár csontiragasztó por.

A ragasztás kíván némi gyakorlatot, azonban a fokozatosság elvét betartva könnyen elérhető a kívánt állag. A művelet után, rétegezve tölthető a kosárba a ragasztott fehérjebomba 2 réteg etetőanyag közé zárva.

Az egész szetthez egy Benzár 12 literes vödör is jár, melyben a tökéletes állag elérése gyerekjáték lesz.

A keverék használatával, egy jól megválasztott horgászhelyen, igazán szép őszi eredményekben lehet bármely horgásznak része.